In stijl naar een festival!

Geplaatst door op jun 19, 2017 in Uncategorized | Reageer als eerste!

Baarle-Hertog, 19 juni 2017

Bij viplounge.be zijn onze touringcars inzetbaar voor met name vipvervoer. Er zijn bepaalde evenementen waarbij onze voertuigen worden gehuurd. Of het nu voor een bedrijfsuitje, promotour of een festival is. Het maakt niet uit waarvoor, maar bij elk event waarvoor vervoer nodig is, zijn wij te huur.

Laatst waren we bij Harmony of Hardcore. We mochten een aantal artiesten en fans brengen naar het festival. Dit was nog niet zo makkelijk, omdat de toegangswegen niet geschikt waren voor een vipbus. Middels een andere route zijn wij uitendelijk bij de vipingang gekomen. Op het  moment dat de vipgasten en de artiest uitstapte, gaf onze vipbus een onvergetelijk optreden weg. Speakers open, vlammenwerpers en de CO2 jets. Dit had niet niemand verwacht.

Nadat onze special op weg was naar de nieuwe klant was het de taak van de chauffeur om de vipbus weer showroom klaar te maken. Na een tweetal uren was de bus weer tip top in orde voor het bedrijfsuitje van Karwin BV. Zij gingen geheel in stijl dineren in Amsterdam. Onze chauffeurs zijn getraind en ervaren om de diverse gezelschappen op gepaste manier te vervoeren naar de eindbestemming.

??????????

Leave a Reply